miércoles, 18 de marzo de 2009

Confusió amb els fulls de les signatures!!

Atenció!!
Veig que al poble hi ha certa confusió amb els fulls de recollida de signatures, ara intentaré explicar aquest barull que s'esta format:

Les fulles de la "Iniciativa Popular Contra l'Establiment d'Un Abocador a La Font d'En Carròs" son les que duen el següent encapsalament:
En aquestes sols pot signar gent del poble que estiga al cens electoral!!!!

"INICIATIVA POPULAR EN DEMANDA D’UN PLENARI EXTRAORDINARI

Els veïns i veïnes sotasignants, d’acord a:

CARTA DE BONES PRÀCTIQUES EN L'ADMINISTRACIÓ AUTONÒMICA I LOCAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA, aprovada per plenari el 27 de març de 2008
REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE L’AJUNTAMENT DE LA FONT D’EN CARRÒS, aprovat el 7 d'agost de 2008, especialment en els articles següents:
Preàmbul
El Reglament de Participació Ciutadana revela el compromís de l'Ajuntament davant dels ciutadans i ciutadanes per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals, d'acord amb l'ordenament constitucional i d'acord amb els principis que inspiren la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans en les ciutats.
Article 17
1.- Els veïns que gaudisquen del dret de sufragi actiu en les eleccions municipals podran exercir la iniciativa popular, presentant propostes d'acords o actuacions o projectes de reglaments en matèries de la competència municipal. Les dites iniciatives hauran d'anar subscrites almenys pel 20% de veïns del municipi.
2.- Tals iniciatives hauran de ser sotmeses a debat i votació en el Ple, sense perjuí que siguen resoltes per l'òrgan competent per raó de la matèria. En tot cas, es requerirà l'informe previ de legalitat del secretari de l'ajuntament, així com l'informe de l'interventor quan la iniciativa afecte drets i obligacions de contingut econòmic de l'ajuntament. El que disposa este apartat s'entén sense perjuí de la legislació autonòmica en esta matèria. Tals iniciatives poden portar incorporada una proposta de consulta popular local, que serà tramitada en este cas pel procediment i amb els requisits previstos en la normativa aplicable.
Sol·liciten:
La convocàtòria d’un ple extraordinari amb un únic ordre del dia:
1. Anulació de l’acord plenari de 11 de març de 2009 amb l’encapçalament següent:
CONFORMITAT PRÈVIA A L’ESTABLIMENT D’INSTAL·LACIONS PER LA GESTIÓ DE RESIDUS SÒLIDS EN EL TERME MUNICIPAL DE LA FONT D’EN CARRÒS"

Baix d'aquest encapsalament es on es pot signar.

Es molt important que la gent signe tant a aquesta llista com a l'altra que circula, però amb aquesta es pot revocar l'acord del plenari i així poder fer força!!
Recordar que amb els nostres fulls necesitem que signen el 20 % de la població que está al cens electoral!!
Així que poseu-se en contacte amb la gent que te les llistes de la "Iniciativa"
Recordeu també que no es pot signar dues vegades a la mateixa llista, però si que es pot signar a les dues llistes!!

FEM NO, FEM POBLE, FEM LA FONT

No hay comentarios:

Publicar un comentario