jueves, 9 de abril de 2009

Bulletí informatiu

???????????????
Al bulletí informatiu que s'ha repartit avuí al poble pareix que en compte d'una planta te tranferència de "Basures" hi vajen a posar un hivernacle per a reproduïr roses, clavells, orquidies i tot tipus de flors!!, senyors governants de l'Ajuntament!! Que estem parlant d'una planta de transferència de "Basures" cosa que sempre fa olor i crea molèsties de tot tipus que ja hem anomenat.
A més a més continúen amb la seva particular obsesió compulsiva que els du a dir que darrere de la Iniciativa POPULAR, hi han interesos polítics!! per favor, senyors governants de La Font d'En Carròs, hi ha alguna cosa que no entenguen al nom de la plataforma? "Iniciativa Popular"= iniciativa que prové de gent del poble que no está involucrada a cap partit polític, sols som gent que no está d'acord amb una decisió que han pres vostes al igual que si ho haguera fet un altre partit polític.
A més a més com va a asegurar-nos que es complisca "La Ley 16/2002 de 1 de julio de Prevención y Control Integrados de la Contaminación: es una transposición de la Directiva Comunitaria 96/61/CE del Consejo de 24 de septiembre", saben vostes el que costa una auditoria d'aquest tipus?
Com aseguren al poble que no causarà ninguna molèstia?
Perque juguem a parlar dels llocs de treball que dubtem que es crearen per a gent del poble?
Anem a vendre'ns per menys de 160.00 € que on anirán a parar?
També, han llegit be allò que ha dit el Sr. Joan Francesc Peris referent a la planta? o sols agafen aquelles paraules que els interesen??
Oliva va a construïr una planta per a gestionar els seus propis residus, no la de tots els municipis!!
Gandía en te una al polígono Alcodar, però també sols per als seus residus, no per als de tots els pobles de la comarca!!
Ningú treballa per a que la planta es situe en Gandía o en Oliva, sols que s'ubique en el lloc mes idoni per a tota la població, siga d'on siga!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario